Hírek Heves megyéből

2022. 07. 04., h - 08:16
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába.  

A rendőrök 2022. július 3-án 14 óra 10 perckor Pétervására külterületén a 23-as számú főúton intézkedés alá vontak egy cserépváraljai férfit, aki úgy vezette motorkerékpárját, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel a járművezetéstől már korábban eltiltották. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ellene az elkövetett cselekmények miatt eljárás indult.

Egy 25 éves tápiószelei férfi hatósági jelzés nélkül közlekedett motorkerékpárjával július 3-án 13 óra 20 perckor Hatvanban az Iskola úton, ezt észlelték a rendőrök és intézkedés alá vonták. Az intézkedéskor kiderült, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, ezért őt előállították a Hatvani Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrök további egy ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Kamera buktatta le a tolvajt

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.