Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2020. 12. 03., cs - 08:44
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy törökszentmiklósi lakos Óballa külterületén, a Tisza folyónál horgászott 2020. december 2-án 10 óra 30 perc körül, amikor a rendőrök ellenőrizték. A férfi halat még nem fogott, azonban az érvényes horgászjegyét és területi engedélyét nem tartotta magánál. Az érintett folyószakasz 2020. december 1. és 2021. február 28. között kíméleti (szaporító) területnek minősül, így tilos bármilyen halfogási tevékenység. Az egyenruhások lefoglalták a horgászbotot és előállították a jogsértőt a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerő vallomást tett. A rendőrkapitányság orvhalászat vétség elkövetése miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.