Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 06. 02., sze - 08:54
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Egy horti lakos közlekedett személygépkocsival Jászárokszállás belterületén, 2020. június 1-jén déli órákban. A sofőr haladása során egy útkereszteződésben nem biztosított elsőbbséget a védett úton, neki jobbról közlekedő tehergépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében a tehergépkocsi vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök megállapították, hogy a személygépkocsit vezető férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően őrizetbe vették.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására! Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.