Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 08. 15., v - 09:03
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy jászladányi lakos közlekedett kerékpárral 2021. augusztus 14-én 17 óra 20 perc körül Szászberek külterületén, a 3227 számú úton. Haladása során egy tanya bejárójáról kihajtva, az útra behaladva, a kerékpár első kerekével nekiütközött az úton neki balról érkező személygépkocsinak és elesett.  A baleset során a kerékpárral közlekedő személy – az előzetes vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés a kerékpáros esetében pozitív eredményt mutatott. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.