Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 10. 31., v - 07:21
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei egy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Amint arról korábban hírt adtunk közúti közlekedési baleset történt a 46-os úton Törökszentmiklós és Mezőtúr között 2021. október 30-án 16 óra 20 perc körül. Egy debreceni nő közlekedett személygépkocsival egy mellékúton, ahonnan a 46-os útra akart kikanyarodni. A manőver végrehajtása során azonban nem biztosított elsőbbséget a neki balról a védett úton közlekedő gépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a védett úton közlekedő sofőr könnyű sérülést szenvedett.  

A rendőrség felhívja a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására! Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be az útkereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták vagy megkapták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Becsapott eladó

A Csornai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ismeretlen csaló ellen, aki egy internetes alkalmazáson hirdető nőt vert át.

 

Mentési gyakorlat

A vízirendészek a társszervek bevonásával gyakorlatoztak Tiszafüreden. A bemutató során két csónak összeütközését szimulálták a Tisza-tavon, majd a vízbe esett, úszni nem tudó ember mentését mutatták be.

 

Fél hónap alatt 51 elfogás

A BRFK akciójában 51 embert fogtak el, köztük egy emberölés bűntett kísérlete miatt körözött férfit.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.