Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 11. 28., v - 09:15
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy cibakházai lakos közlekedett robbanómotoros kerékpárral 2021. november 27-én 19 óra 25 perc körül Tiszaföldvár és Cibakháza között. Haladása során ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és összeütközött a vele szemben érkező személygépkocsival. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a robbanómotoros kerékpár vezetője nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Láthatóan nem unták

Minden tudni és szórakozni valót belepréseltek a szigetszentmiklósi rendőrök abba a néhány órába, amíg alsós diákok figyelmét kellett lekötniük. Bóbiskoló, ásító gyermekarc nem volt, csak pirospozsgás, mosolygó és koncentráló.

 

Ivó napi művelet

Az ittas vezetők kiszűrésére szervezett, 2 órás akcióban ellenőrzött 3666 sofőr közül 27-en vették szó szerint a mai névnapot. Tizenegy járművezető bűncselekményi kategóriát fújt.

 

Embercsempész bukott le Tolna megyében

Dunaszentgyörgy térségében állítottak meg a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei egy taxit, melyben a sofőr 5 illegális migránst szállított.