Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 11. 29., h - 08:59
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival a 31-es úton Jászjákóhalma irányába, Jászapáti belterületén 2021. november 28-án. Haladása során a gépkocsija megcsúszott, elveszítette uralmát a jármű irányítása felett, átsodródott a szemközti sávba és nekiütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsinak. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – mindkét jármű vezetője és két utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy haladási sebességüket mindig az aktuális út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

…, hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1 + 16

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 54 éves német sofőr ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.

 

1+14

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves bosnyák sofőr ellen, aki 14 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.