Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 12. 06., h - 08:05
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Mezőtúr belterületén 2021. december 5-én a délutáni órákban. A sofőr haladása során elveszítette uralmát járműve irányítása felett, lehaladt az úttest bal oldalára, ahol kidöntött egy fát. A járművezető a gépkocsiból kiszállt és elhagyta a baleset helyszínét. A 35 éves férfi rövid idő elteltével visszament a járművéhez, ekkor azonban már az egyenruhások is ott voltak. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, továbbá a rendőrök azt is megállapították, hogy a férfi úgy ült volán mögé, hogy a Mezőtúri Rendőrkapitányság a járművezetéstől 2022. március 13-ig eltiltotta. A rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.