Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 12. 08., sze - 08:00
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt folytat eljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint, egy kiskőrösi lakos tehergépkocsival közlekedett Törökszentmiklós külterületén, a 46. számú főúton 2021. december 7-én a déli órákban. A sofőr haladása során az úttest menetirány szerinti jobb oldalára megfordulási szándékkal lehúzódott, azonban manővere során nem adott elsőbbséget a mögötte közlekedő tehergépkocsinak, ami miatt összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a megfordulni szándékozó jármű sofőrje nyolc napon belül, míg a védett úton haladó tehergépkocsi utasa 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.