Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 12. 23., cs - 07:50
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett gépkocsival Szolnokon a Bajcsy Zsilinszky úton 2021. december 22-én 20 óra körül. A sofőr egy útkereszteződéshez érkezett, ahol a forgalomirányító fényjelzőkészülék tilos jelzése ellenére nem állt meg, hanem balra nagyívben kanyarodott a Nagy Imre körútra, ahol összeütközött a szemből érkező, a fényjelzőkészülék szabad jelzésén áthaladó járművel. A baleset következtében védett úton közlekedő személyautó utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.