Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 01. 05., sze - 07:48
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint két ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen. Az 58 éves férfi személygépkocsival közlekedett 2022. január 4-én 23 óra 40 perc körül Szolnok belterületén az Ady E. úton. Haladása során felhajtott a járdaszigetre, kidöntötte az ott kihelyezett jelzőtáblát, majd egy közeli parkolóban állt meg. A rendőrök a férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott, ezért előállították további mintavételre. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, korábban ittas vezetés miatt eltiltották a vezetéstől. A baleset során a gépkocsivezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.     


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mozgó sorfal, lánc, védelmi alakzat, folyosó…

Csak néhány azok közül a csapatszolgálati elemek közül, amiket a Készenléti Rendőrség (KR) kiképzési és módszertani szakemberei gyakorlatban tanítottak meg a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Ezred tízfős csoportjának. A rendőrök által tartott kétnapos tömegkezelési tréning a KR központi objektumában zajlott.

 

Őrizetben a késdobáló

A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a csobaji férfit, aki kést dobott a felesége hátába.

 

Tudta, mit tesz?!

Csaknem tragédiába torkollott egy családi vita Tiszaderzsen. Egy férfi láncfűrésszel vágta meg édesanyja kezét, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Elfogták a rablás elkövetőit

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrsének munkatársai két fiatalt gyanúsítanak azzal, hogy bántalmaztak egy idős férfit és elvették a pénzét.

 

Reszkessetek, betörők!

Több lakásba hatolt be két makói férfi az elmúlt esztendőben Csongrád-Csanád vármegyében. A szegedi nyomozók véget vetettek a sorozatnak, a duót elfogták és őrizetbe vették.

 

Felismeri a férfit?

A soproni nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen személy azonosításához.