Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 01. 23., v - 09:07
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, valamint egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2022. január 22-én 10 óra 45 perc körül Jászfényszaru belterületén. Haladása során egy kereszteződéshez érve nem tett eleget elsőbbségadási kötelezettségének és nekiütközött a kerékpárúton haladó biciklisnek, aki az ütközéstől a földre esett. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a kerékpáros férfi 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a kereszteződéseket mindig fokozott figyelemmel, a kihelyezett közúti jelzőtáblákra figyelemmel közelítsék meg. A megelőzés a legjobb és legbiztosabb eszköze a balesetek elkerülésének.

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feloszlatták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feloszlatta az Erzsébet hídon szervezett jogellenes gyűlést.

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.