Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 01. 24., h - 08:15
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon három ittas járművezetővel szemben intézkedtek és három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy túrkevei lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén 2022. január 23-án 14 óra 50 perc körül. Haladása során lehúzódott az útpadkára, mert meg akart fordulni az úton, azonban nem adott elsőbbséget a mögötte szabályosan érkező személygépkocsinak, ezért összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a megfordulást megkísérlő gépkocsi vezetője 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy közlekedésük során elsőbbségadási kötelezettségeiknek maradéktalanul tegyenek eleget!

…, hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.