Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 02. 24., cs - 07:10
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei két ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást indított engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt egy öcsödi lakos ellen. A rendőrök 2022. február 23-án 15 óra körül igazoltatták Öcsöd belterületén a személygépkocsival közlekedő 34 éves férfit. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Szintén engedély nélkül vezetett az a 29 éves férfi, akit ugyanezen a napon 20 óra 45 perckor ellenőriztek a rendőrök Szolnok belterületén. A jogsértőt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően a hatóság a férfi őrizetbe vételéről határozott.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem hittek neki

Kétszer is eltiltották a vezetéstől és három körözés volt érvényben az ellen a 24 éves ráckeresztúri férfi ellen, akinek tetteit öccse akarta magára vállalni.