Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 02. 25., p - 07:49
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek és hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Pusztamonostor belterületén 2022. február 24-én 8 óra 5 perc körül, amikor a rendőrjárőr ellenőrizte. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök további mintavétel céljából előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra. A 43 éves nő vezetői engedélyét nem tartotta magánál.

Szintén pozitív értéket mutatott az alkoholszonda egy 62 éves férfi esetében, akit Kunmadaras belterületén ellenőriztek a rendőrök 2022. február 24-én 15 óra körül. A rendőrök előállították a jogsértőt a Karcagi Rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét a helyszínen elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.

 

Véget ért egy betöréssorozat

Egy 16 éves fiatal több alkalommal tört be tatai fagyizókba, ahonnan elvitte a váltópénzt. A járőrök a napokban fogták el a hívatlan látogatót.