Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 02. 27., v - 06:31
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Az elmúlt napon a megye rendőrei négy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Egy helyi férfi közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén 2022. február 26-án 3 óra körül. Haladása során a 19 éves sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett egy balra ívelő útkanyarulatban és nekisodródott az út jobb szélén lévő villanyoszlopnak. A baleset következtében a gépkocsivezető és két utasa súlyos sérülést, valamint egy utas könnyű sérülést szenvedett. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét.

A rendőrség felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy ne vezessenek ha alkoholt fogyasztottak! Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.