Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 03. 01., k - 07:44
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint négy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Amint arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Törökszentmiklós külterületén a 46-os számú út Szolnok felőli szakaszán 2022. február 28-án 23 óra körül. Egy sötét ruházatot viselő fegyverneki lakos gyalogosan kívánt átmenni a közvilágítás nélküli lakott területen kívüli úttesten. A 40 éves férfi kihaladt az úton közlekedő autóbusz elé, ami nem tudta elkerülni az ütközést és elütötte. A baleset következtében a férfi a helyszínen életét vesztette.   

Felhívjuk a gyalogosok figyelmét, hogy mindig – különösen ahol nincs elsőbbségük a járművekkel szemben – fokozott körültekintéssel haladjanak át az úttesten! Csak akkor kezdjék meg az áthaladást, ha kellőképpen meggyőződtek arról, hogy nem akadályozzák az úttesten közlekedő járműveket! Lakott területen kívül, éjszakai látási viszonyok között viseljenek láthatósági mellényt, vagy fényvisszaverővel ellátott ruházatot, táskát!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.