Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 04. 03., v - 08:16
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint három ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy jászberényi lakos közlekedett személygépkocsival 2022. április 2-án 4 óra 50 perckor a 3109-es számú úton. Haladása során a gépkocsi visszapillantó tükrével elsodorta az úttest jobb szélén, vele azonos irányba közlekedő, sötét ruházatot viselő gyalogost. A baleset következtében a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.  

Felhívjuk a figyelmet, hogy lakott területen kívüli út úttestjén, leállósávján, útpadkáján tartózkodó gyalogosnak éjszaka és korlátozott látási viszonyok esetén fényvisszaverő mellényt (ruházatot) kell viselnie. Tegyék magukat láthatóvá!    

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem hittek neki

Kétszer is eltiltották a vezetéstől és három körözés volt érvényben az ellen a 24 éves ráckeresztúri férfi ellen, akinek tetteit öccse akarta magára vállalni.