Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 05. 12., cs - 07:48
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett Kisújszálláson, a Deák Ferenc úton a Petőfi út felé 2022. május 11-én a kora esti órákban. A sofőr az úttest belső forgalmi sávjában haladt, amikor későn vette észre, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen szabályosan megkezdte átkelését két gyalogos, akiknek a gépjármű elejével nekiütközött. Az ismeretlen sofőr a balesetet követően megállt, de a járművéből nem szállt ki, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset következtében anya és gyermeke – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett. A helyszíni adatgyűjtés során az egyenruhások megállapították a járművezető személyazonosságát, akit a lakcímén elfogtak és előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra. A jogsértővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök azonnal elvették a 33 éves kisújszállási férfi vezetői engedélyét és gyanúsítottként hallgatták ki. A Karcagi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felismeri?

Szeméremsértő módon viselkedett, a váci rendőrök keresik.

 

Újra megcsinálták

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa is teljesítette saját távját az emberfeletti tettet igénylő hétvégi futóversenyen.