Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 05. 20., p - 08:56
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 5 ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy szolnoki lakos közlekedett személygépkocsival Fegyvernek irányából Tiszabő felé 2022. május 19-én az esti órákban. A sofőr haladása során nem követte az út vonalvezetését, lehaladt a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára, majd az útárokban, az oldalára borulva állt meg. A gépkocsivezető a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Elsőbbségi szabályok megsértése miatt következett be az a közúti közlekedési baleset, ami 2022. május 19-én a délelőtti órákban történt Túrkevén. Egy 51 éves asszony személygépkocsival érkezett a Petőfi Sándor utcai kereszteződéshez, ahol a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla figyelmeztetése ellenére, körültekintés nélkül hajtott be. A védett úton haladó személygépkocsi vezetője – azért, hogy az ütközést elkerülje – az útpadkára hajtott, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A vétlen sofőr a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam