Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 05. 22., v - 08:52
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei két ittas járművezetővel szemben intézkedtek és öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy hatvani lakos közlekedett személygépkocsival Jászfényszaru külterületén Hatvan irányába 2022. május 21-én 17 óra körül. A sofőr járművével érintőlegesen a szalagkorlátnak ütközött, majd az autót visszakormányozva, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező gépjárművel. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a hatvani lakos életveszélyes sérülést, míg a másik jármű sofőrje és utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a sorozatelkövető

A szolnoki nyomozók többrendbeli lopással gyanúsítanak három helyi férfit, akik közül a 29 éves gyanúsítottat őrizetbe vették.

 

Gyümölcsöző együttműködés

A nagylaki rendőrök román kollégáikkal együttműködve 75 migránssal szemben intézkedtek Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.