Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 05. 24., k - 08:36
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 2 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy 91 éves helyi lakos közlekedett kerékpárral Tiszafüreden a Piac tér irányából a Fő út felé 2022. május 23-án a déli órákban. A biciklis az „Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla figyelmeztetése ellenére, körültekintés nélkül tekert be egy kereszteződésbe, ahol egy tehergépkocsi elé hajtott és összeütköztek. Az ütközés következtében a szépkorú elesett és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a sorozatelkövető

A szolnoki nyomozók többrendbeli lopással gyanúsítanak három helyi férfit, akik közül a 29 éves gyanúsítottat őrizetbe vették.

 

Gyümölcsöző együttműködés

A nagylaki rendőrök román kollégáikkal együttműködve 75 migránssal szemben intézkedtek Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.