Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 06. 06., h - 07:50
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei két ittas járművezetővel szemben intézkedtek és hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett segédmotoros kerékpárral Kétpó külterületén 2022. június 5-én a déli órákban. A motoros egy balra ívelő útkanyarulatban lehaladt a jobb oldali útpadkára, ahol érintőlegesen a szalagkorlátnak ütközött, majd azon átesve, az úttöltés tövében állt meg. A baleset következtében a 65 éves férfi – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr úgy ült a járműre, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A Mezőtúri Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.