Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 07. 05., k - 08:32
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy személygépkocsival közlekedő sofőrt ellenőriztek a rendőrök Szolnok belterületén 2022. július 4-én az esti órákban. Az egyenruhások megállapították, hogy a 33 éves szolnoki lakos annak ellenére volán mögé ült, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá 2022. október 27-ig a járművezetéstől is eltiltották.

A járőrök előállították a jogsértőt a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Kamera buktatta le a tolvajt

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.