Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 08. 02., k - 07:38
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 11 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 3 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy farmosi lakos közlekedett személygépkocsival Jászberény külterületén, a 31. számú főúton 2022. augusztus 1-jén a déli órákban. A sofőr közlekedése során – eddig tisztázatlan okból – lehaladt a menetiránya szerinti jobb oldali útárokba, ahol többször megpördült a gépkocsival. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a 37 éves gépjárművezető súlyos sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.