Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 08. 13., szo - 06:11
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.  Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá tíz ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. augusztus 12-én délután a 32-es számú főút 77-es kilométerszelvényénél. Egy monori férfi közlekedett személygépkocsival Szolnok felől Abony irányába, majd haladása során későn észlelte az előtte forgalmi okból, az útfelújítás miatt kihelyezett forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzésénél álló járművet és nekiütközött, ami az előtte álló sorban további két gépkocsit érintett. A baleset következtében két személy – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 28 éves újszászi lakos ellen. A férfi 2022. augusztus 12-én, az esti órákban közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén, a Thököly úton, amikor a rendőrjárőr intézkedett vele szemben. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, továbbá megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, így engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt, szabálysértési eljárást indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szerencse a szerencsétlenségben

Befejezték a nyomozást a sofőr ellen, aki még februárban kanyarodott furgonjával a HÉV elé Zuglóban. Az ütközésben senki nem sérült meg.

 

Megtalálták

A gödöllői rendőrök egy nádas közepén találtak rá az eltévedt idős férfira.

 

Ukrajnában fogták el

A gyanú szerint a grúz férfi részt vett a 2019-ben történt debreceni pénzváltó alkalmazottjainak kirablásában.

 

Emberölés kísérlete a gyanú

A Pest megyei rendőrök a helyszínen elfogták azt a 35 éves román férfit, aki a gyanú szerint a testvérével folytatott vita közben, békítésükre siető ismerősét nyakon szúrta.

 

A rablónak bilincs, a rendőrnek jutalom

A feltételezett elkövető bicskával és símaszkban követelte egy III. kerületi benzinkút bevételét. Három napon belül elfogták a budapesti rendőrök.

 

Festőlétráról a fegyházba

Rács mögött a budatétényi nyugdíjasokra szakosodott bűnbanda utolsó tagja is. A 31 éves budapesti férfi egy évig bujkált a hatóságok elől. Alkalmi munkásként épp egy lakást festett, amikor a KR NNI fejvadászai a múlt héten elfogták.