Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 10. 04., k - 07:23
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 6 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 1személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos személygépkocsival közlekedett Kisújszállás belterületén 2022. október 3-án a délutáni órákban. A sofőr haladása során a Deák Ferenc út és a Téglagyár út kereszteződéséhez érkezett, ahol balra kanyarodása során figyelmen kívül hagyta az átkelési szándékkal várakozó kerékpárost, akit érintőlegesen elütött. A baleset következtében a biciklis – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.