Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 10. 16., v - 08:41
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.  Az elmúlt napon a megye rendőrei 6 ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy 23 éves tari lakos személygépkocsival közlekedett Törökszentmiklós belterületén 2022. október 15-én a déli órákban. A sofőr egy útkereszteződéshez érve, figyelmen kívül hagyta a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblát, behaladt a kereszteződésbe, ahol összeütközött a védett úton érkező személygépkocsival. A baleset következtében mindkét jármű vezetője, valamint az utasok – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon beül gyógyuló sérülést szenvedtek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.