Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 11. 06., v - 06:16
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 1 ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

 

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2022. november 5-én 11 óra 25 perckor Jászberény lakott területén kívül, a 32-es számú főúton. Egy alattyáni lakos közlekedett személygépjárművel Jásztelek irányába, amikor a 32. kilométerszelvénynél az előtte haladó személygépkocsiból és a hozzá kapcsolt utánfutóból álló járműszerelvény előzésébe kezdett, azonban észlelte, hogy a bal oldali forgalmi sávban gépkocsi közlekedik. A sofőr ekkor fékezésbe kezdett, de a vizes útburkolaton a jármű megcsúszott és nekiütközött az utánfutónak. A baleset során személyi sérülés nem történt, a gépkocsikban és az utánfutóban anyagi kár keletkezett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.