Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 11. 16., sze - 07:37
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 1 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 5 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos személyautóval közlekedett Karcagon, a Püspökladányi úton 2022. november 15-én az esti órákban. A sofőr egy balra ívelő útkanyarulatban nem az út vonalvezetésének választotta meg járműve sebességét, megcsúszott, majd egy közúti jelzőtáblának, egy fának és egy kapubejáróban parkoló személygépkocsinak ütközött.  Az esemény következtében a balesetező gépkocsi utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.