Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 11. 20., v - 06:10
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 26 éves helyi lakos ellen. A férfi 2022. november 19-én, az esti órákban személygépkocsival közlekedett Törökszentmiklós belterületén, amikor haladása során neki csapódott a menetiránya szerinti jobb oldalon kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő egységeknek. A helyszínre érkező rendőrök az elsődleges intézkedéseket követően a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott, ezért a vezetői engedélyét elvették.

Kérjük a lakosságot, hogy gépkocsival történő haladásuk során útkanyarulathoz közelítve fokozatosan lassítsanak, hogy biztonságosan tudják követni az úttest nyomvonalát! Ha már megtörténik a baj, és az autó megcsúszik, igyekezzenek kormányzással és óvatos, kis erejű fékezéssel az úton tartani az autót, vagy biztonságos helyre levezetni a járművet, hogy ne történjen nagyobb baj!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.