Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 11. 28., h - 09:06
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 9 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 1 személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy abádszalóki lakos közlekedett személygépkocsival Kunhegyes irányába 2022. november 27-én a délutáni órákban. A sofőr haladása során elveszítette uralmát járműve irányítása felett, lehaladt a jobb oldali útpadkára, majd onnan áttért a bal oldali forgalmi sávba és az útárkon áthaladva, az oldalára borulva állt meg. A 26 éves járművezető a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.