Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2022. 12. 01., cs - 07:32
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 8 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 4 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy kőröstarcsai lakos személygépkocsival közlekedett Újszász belterületén 2022. november 30-án az esti órákban, amikor a rendőrök ellenőrizték. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ugyancsak engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság egy 48 éves helyi lakos ellen. A férfi a város belterületén személygépkocsival közlekedett 2022. november 30-án a délelőtti órákban, amikor az egyenruhások ellenőrizték. A sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, ezért a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.