Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 06. 16., p - 07:43
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 7 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy jászboldogházi lakos közlekedett mezőgazdasági munkagéppel a 31-es számú főúton Jászberény irányából Jászjákóhalma felé 2023. június 15-én 8 óra körül. Haladása közben a sofőr balra kívánt bekanyarodni, mely manőver során eléhajtott az őt előző személygépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében a személygépkocsi utasa súlyos sérülést szenvedett.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a balra bekanyarodó jármű vezetője párhuzamos közlekedésre nem alkalmas úton a bekanyarodást akkor hajthatja végre, ha meggyőződött arról is, hogy balról járművének előzését vagy kikerülését másik jármű nem kezdte meg.    


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárták a nyomozást

Az érdi rendőrök befejezték az eljárást egy 28 éves férfivel szemben, aki helyben és a környező településeken követett el számos vagyon elleni bűncselekményt.

 

Segítsen, ha felismeri!

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.