Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 07. 20., cs - 07:27
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 3 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 3 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Egy abonyi lakos közlekedett személygépkocsival 2023. július 19-én 9 óra 30 perckor Szolnok  külterületén, a Szent István hídon Budapest irányából Debrecen felé. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot a vele azonos irányban közvetlen előtte haladó, és forgalmi okból lassító jármű mögött, melynek a fékezés ellenére nekiütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

A napok óta tartó hőség megviseli a szervezetünket, és a tapasztalatok alapján ilyenkor jelentősen csökken a gépjárművezetők koncentrációs képessége, a reakcióidő meghosszabbodik. Kérjük a közlekedőket, hogy legyenek türelmesek, vezessenek óvatosan, és tartsanak nagyobb követési távolságot!

 …,hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közösen ellenőriztek

Rendőrök és a társszervek munkatársai tartottak komplex bűnügyi-rendészeti akciót szombat éjjel Keszthelyen és környékén.

 

Mentési gyakorlat

A vízirendészek a társszervek bevonásával gyakorlatoztak Tiszafüreden. A bemutató során két csónak összeütközését szimulálták a Tisza-tavon, majd a vízbe esett, úszni nem tudó ember mentését mutatták be.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.