Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 08. 03., cs - 07:35
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 2 ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy személygépkocsival közlekedő 33 éves erdőteleki férfit ellenőriztek a rendőrök Jászfényszaru belterületén 2023. augusztus 2-án a délutáni órákban. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr annak ellenére vett részt a közúti közlekedésben, hogy három bíróság is jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. Azt is megállapították a rendőrök, hogy a jogsértőt a Hevesi Rendőrkapitányság és az Egri Törvényszék is körözi. A férfit elfogták és előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd átkísérték a büntetés-végrehajtási intézetbe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.

 

Véget ért egy betöréssorozat

Egy 16 éves fiatal több alkalommal tört be tatai fagyizókba, ahonnan elvitte a váltópénzt. A járőrök a napokban fogták el a hívatlan látogatót.