Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 08. 18., p - 08:03
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 7 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy kunmadarasi lakos közlekedett személygépkocsival 2023. augusztus 17-én este Szolnok belterületén a Boldog Sándor István körúton. Haladása során a 29 éves férfi az Ady Endre út kereszteződésénél nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő gépkocsinak, és az autó bal hátsó részének nekiütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a kunmadarasi férfi úgy közlekedett a személygépkocsival, hogy arra másik jármű rendszámtáblája volt felszerelve.

A rendőrök a sofőrt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rács mögött

A ráckevei rendőrök elfogták, a bíróság letartóztatta azt a 21 éves férfit, aki rövid idő leforgása alatt 16 helyre tört be.

 

Mentések a viharban

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai július 22-én öt esetben hét személyt mentettek ki a tóból.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.