Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 09. 13., sze - 07:26
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 1 személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnokon, a Vasút utcában 2023. szeptember 12-én a déli órákban. A sofőr egy útkereszteződéshez érkezve későn fékezett, ami miatt behaladt az „Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblával védett Fék utcába, ahol nekiütközött a Téglagyár út irányából érkező személygépkocsi bal oldalának. A baleset következtében az okozó gépjárművezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több kiló droggal fogták el

A Nagykanizsa Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 55 éves férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt.

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Súlyos balesetet okozott Budapesten

A sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés sem; egy másfél éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.