Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 10. 26., cs - 08:14
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A vármegye rendőrei az elmúlt napon hat személyt fogtak el, ebből négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettő ellen elfogatóparancs volt érvényben. Az egyenruhások egy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök, mely könnyű sérüléssel végződött.  

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Tiszaföldvár belterületén 2023. október 25-én délután, amikor a rendőrök ellenőrizték. A sofőrrel szemben az egyenruhások alkoholszondát alkalmaztak, mely a kifújást követően pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították, vezetői engedélyét bevonták, és büntetőeljárást indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.