Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 11. 28., k - 07:28
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőriztek a rendőrök Tiszafüreden november 27-én a déli órákban, aki korábban anyagi káros balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A Tiszafüredi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség miatt folytat eljárást a 32 éves gépjárművezető ellen.

Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában, hiszen a gépkocsivezetők nemcsak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik. Az elfogyasztott alkohol jelentősen növeli a reakcióidőt és tompítja az érzékszerveket, ezzel nő a balesetek bekövetkezésének kockázata is. Kérjük, a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt! 

..., hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.

 

Véget ért egy betöréssorozat

Egy 16 éves fiatal több alkalommal tört be tatai fagyizókba, ahonnan elvitte a váltópénzt. A járőrök a napokban fogták el a hívatlan látogatót.