Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2024. 02. 12., h - 07:52
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 72 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 1 közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt 3 napban a vármegye rendőrei 13 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 5 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Fegyvernek belterületén február 9-én délután, amikor a járőrök ellenőrizték. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A 49 éves férfit előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Nem rendelkezett vezetői engedéllyel az a tószegi sofőr sem, aki Tiszavárkonyon közlekedett járművével február 10-én éjjel. A rendőrök ez esetben is előállították a jogsértőt a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt meghallgatták és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.