Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 02. 28., k - 07:27
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 7 ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy tiszajenői férfi 2023. február 27-én a kora délutáni órákban személygépkocsijával úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök elfogták a 42 éves jogsértőt és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ugyancsak nem rendelkezett vezetői engedéllyel az a segédmotoros kerékpárral közlekedő karcagi férfi, akit a rendőr járőrök ellenőriztek 2023. február 27-én 13 óra 40 perc körül. Az egyenruhások megállapították, hogy a jogsértő ellen, szabálysértési elzárás végrehajtása miatt körözés van érvényben. A 22 éves férfit előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.