Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 03. 03., p - 07:40
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 5 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 3 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy karcagi lakos személygépkocsival közlekedett a város külterületén 2023. március 2-án a délutáni órákban. A sofőr haladása során későn vette észre az előtte forgalmi okból lassító járművet, ezért az ütközés elkerülése érdekében hirtelen mozdulattal balra kormányozta a járművét, ami miatt a vele szemben szabályosan közlekedő tehergépkocsival félfrontálisan ütközött. A baleset következtében mindkét jármű vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedtek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.