Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 03. 24., p - 07:31
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 3 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy 72 éves férfi személygépkocsival közlekedett Kisújszállás lakott területén kívül, a 4. számú főúton, Debrecen irányába 2023. március 23-án 20 óra körül. A gépkocsivezető haladása során elveszítette uralmát járműve irányítása felett, nekiütközött egy közúti jelzőtáblának, majd a jobb oldali szalagkorlátnak, és azt átszakítva az útárokban állt meg. A baleset során    köszönhetően annak, hogy a sofőr a biztonsági övet használta   személyi sérülés nem történt, azonban a személygépkocsiban jelentős anyagi kár keletkezett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a biztonsági öv életet menthet! Kérjük, hívják fel ismerőseik, hozzátartozóik figyelmét a használatára! Ne feledjék! Csak egy mozdulat a biztonságosabb közlekedésért!

 …, hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.