Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 03. 28., k - 07:16
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 9 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy 21 éves férfi közlekedett személygépkocsival a 3227-es számú úton Jászladány felől Szászberek felé 2023. március 27-én 7 óra 40 perckor. Haladása során későn észlelte az előtte forgalmi okból megálló gépkocsit, és az ütközés elkerülése végett balra kormányozta járművét. A menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávban összeütközött a vele szemben közlekedő autóval, ami az ütközést követően az út melletti szántóföldön állt meg. A baleset következtében a 21 éves férfi súlyos, két utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.   

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy kellő körültekintéssel, odafigyeléssel közlekedjenek. Mindig tartsák be a megfelelő követési távolságot, hogy az előttük közlekedő hirtelen fékezése esetén is biztonságosan meg tudjanak állni a jármű mögött.  

..., hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.