Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 03. 31., p - 07:47
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 1 ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy rákóczifalvai lakos tehergépkocsival haladt Szolnokon, Szajol felől Abony irányába a 4. számú főúton 2023. március 30-án a délelőtti órákban, amikor a bal oldali bokros-fás területről egy őz ugrott az úttestre. A sofőr vészfékezett, de így is ütközött az állattal, ami elfutott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban a járműben anyagi kár keletkezett.

Lakott területen kívüli utakon vadállatokkal bárhol és bármikor találkozhatnak a gépkocsivezetők. Különösen számolni kell megjelenésükkel azokon az útszakaszokon, melyeket „Állatok” veszélyt jelző táblával jelöltek meg. Ezeket a táblákat a közút kezelője a vadásztársaságokkal, vadgazdálkodási szakemberekkel egyeztetett útszakaszokon helyezi el, ahol a vadak megjelenésének az átlagosnál is nagyobb a valószínűsége.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.