Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

2023. 05. 26., p - 07:13
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 4 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén a Petőfi úton 2023. május 25-én 10 óra körül. Haladása során a sofőr egyenesen kívánt továbbhaladni a Kápolna utcába, azonban a kihelyezett forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére hajtott be a kereszteződésbe és összeütközött a neki jobbról, a Baross úton közlekedő gépkocsival. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a Baross úton közlekedő gépkocsi vezetője és a másik autó utasa könnyű sérülést szenvedett.  

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy mindig tartsák be a közlekedési szabályokat!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.