Hírek Komárom-Esztergom megyéből

2021. 07. 10., szo - 07:50
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök tizenhét személyt fogtak el és három főt állítottak elő, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

Két elfogatóparancs volt érvényben az ellen a 41 éves tatabányai férfi ellen, akit 2021. július 9-én fogtak el a helyi járőrök Tatabányán. A tatabányai lakost a Tatabányai Törvényszék sikkasztás elkövetése miatt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, a Tatabányai Rendőrkapitányság pénzbírság meg nem fizetése miatt körözte, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig tartózkodási helyének megállapítását rendelte el. A férfit az egyenruhások őrizetbe vették, majd a győri büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Ugyanezen a napon az oroszlányi járőrök körözési akció során elfogtak egy 32 éves férfit, aki ellen a román hatóság adott ki elfogatóparancsot, mivel a rá, személy ellen elkövetett bűncselekmény miatt kiszabott 3 év 8 hónap 10 nap szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.