Hírek Pest megyéből

2022. 01. 14., p - 07:32
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Kék események számokban.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 28 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek közül kettő súlyos, négy könnyű sérüléssel, további 22 anyagi kárral végződött. Az egyenruhások kiemelt közlekedési szabálysértés elkövetése miatt egy szabálysértési feljelentést tettek.

A Pest megyei rendőrök nyolc embert elfogtak, hatot az ellenük kiadott elfogatóparancs alapján, kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Három embert bűncselekmény elkövetése miatt előállítottak. Biztonsági intézkedés hét alkalommal történt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.