Hírek Pest megyéből

2022. 05. 29., v - 07:23
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Kék események számokban.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 21 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy halállal, kettő súlyos, kettő könnyű sérüléssel, további 16 anyagi kárral végződött. Az egyenruhások kiemelt közlekedési szabálysértés elkövetése miatt három szabálysértési feljelentést tettek, illetve hat járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, aki pozitív eredményű szondát fújt.

A Pest megyei rendőrök 13 embert elfogtak, kettőt az ellenük érvényben lévő elfogatóparancs alapján, kilencet tetten értek. Tíz embert előállítottak, hetet bűncselekmény elkövetése miatt. Biztonsági intézkedés három alkalommal történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tartozik

Az érdi rendőrök kérnek segítséget egy fehér zoknit és papucsot viselő sofőr azonosításához, aki megtankolt, majd elhajtott.

 

A gyanú: embercsempészés

Egy albán sofőr és a vele utazó két török állampolgár jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudta hitelt érdemlően igazolni; Budapesten előállították őket.

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.